anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mare problema cu internetul. Deci... am 2 calculatoare, unul vechi si unul nou. Pe amandoua am viteza de download foarte mica (90-200 KB/s). Doar internetul e de 200 MBPS si nu cred ca ar trebuie sa-mi faca asa. Intrebarea e de ce se intampla asta? Pentru ca sunt multi oameni care utilizeaza momentan internetul (ROMTELECOM) sau pentru ca locuiesc la tara? La matusa mea downloadul e de 2-3 MB/s si la mine un sfert de MB :-|? Nu mai suport! Azi imi venea sa ma sinucid de nervi. Ajutati-ma va rog foarte mult!

2 răspunsuri:
| MozZatY a răspuns:

E cam putin din amandoua. Posibil cablurile trase catre tine nu sunt de calitate, sunt impuscate. Suna la Rometelecom, o sa vina cu un aparat sa-ti masoare viteza de acasa si sa vada unde e problema. Ai tot dreptul sa ceri viteza din contract si ei sa-ti asigure suport gratis

| Adarimix a răspuns:

As vrea sa mai mentionez ca si-a mai revenit, dar totusi matusa mea locuieste la oras, are 100 MBPS la internet (RDS) si are download de 3 MB/s? De ce? Cablurile sunt bune si laptopul (ala nou) nu are cablu, are WI-FI. Cateodata se descarca bine dar de multe ori nu.