Sa inteleg ca in partitia C ai TOT spatiul de pe hard-disk? In acest caz e relativ simplu, descarci un manager de partitii, (de ex. Easeus de aici http://programegratis.com/......edition/), micsorezi partitia C si in spatiul liber creezi una sau doua partitii noi, care ulterior trebuie formatate. Atentie la redimensionarea C-ului, nu il face prea mic, sa aiba loc sistemul de operare sa isi faca pagefile. Succes!
Din cate pot citi, ai formatat partitia responsabila de C: si apoi ai instalat Windows pe partitia responsabila de E:, care a luat apoi locul lui C:.
tl; dr: datele tale sunt intacte, doar literele s-au schimbat.
Din cate pot citi, ai formatat partitia responsabila de C: si apoi ai instalat Windows pe partitia responsabila de E:, care a luat apoi locul lui C:.
tl;dr: datele tale sunt intacte, doar literele s-au schimbat.
@ndc: Multumesc de raspuns, imi pare rau pe modul in care am scris, sunt tare agitat, mereu am avut windowsul pe C si datele pe E, asadar m-am pus sa reinstalez windowsul, am formatat C si am selectat ca windowsul sa se instaleze tot pe C ca si pana acum. probleme este ca atunci cand mi a intrat pentru prima data in windows am vazut ca mai am doar un disc, si anume acela pe care am instalat windowsul C, cu toate datele de pe E pe el si toata memoria de pe E, dar nu inteleg de ce, fiindca partitiei E nu i am facut nimic, am vrut s-o las intacta dar acum am doar C-ul... care are liber vreo 2-300 gb pe care nu i pot aloca unui disc nou din nu stiu ce motiv...
Deci tu cred ca in loc sa formatezi partitia C i-ai dat direct delete si ai uitat sa ii dai din nou sa se creeze si ai instalat pe E care calculatorul a sesizat ca lipseste C, l-a redenumit pe E dandu-i numele C. E simplu dar complicat. eu te-as sfatui sa faci roste de DVD-uri si sa salvezi pe DVD-uri toate fisierele caci tinandule in PC ele pot fi virusate si nu cred ca ti-ar conveni.
Nu baieti, nu am instalat windowsul pe E... ci tot pe C unde a fost si inainte, dar de data asta mi a disparut E ul cu toate datele din el mutate pe C
anonim_4396 întreabă: