| SethEmm a întrebat:

Salut am o mare problema nu imi mai stiu parola de la yahoo messenger si daca dau la i can't acces my account la faza aceea cand trebuie sa sa raspund la secret questions nu imi merge (nu recunoaste raspunsul) si vreau sa intru pe yahoo mail pentru ca aveam un cont de aqw sin nu-i mai stiu parola deci ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Hash001 a răspuns:

Daca nu stii intrebarile de securitate parola e ca si pierduta. Fa-ti un cont nou.

3 răspunsuri:
| andreeadragutza22 a răspuns:

Deci iti scrii pe yhoo messenger id si parola daca nu merge iti da o eroare acolo. ca pasword nu-i bun sau na e blocat sau ceti mai zice dai la forow you sau ceva de genu in mijloc acolo te trimite pe o pagina de internet undeti da iFOrgot id sa ceti zice acolo u alegi intrebarea potrivita si razpunzi la intrebari te pune sa scrii id un cod de bare jos si daca stii bine totul e ok eu asa am patit si 100% merge. Succes

| yulysilv a răspuns:

Frate de unde veniti voi cu raspunsurile astea? Emil sunt mai multe variante sa iti recuperezi parola, prima data e cu intrebarile de securitate pe care leai pus cand ai creat contul, probabil ca le-ai uitat, in al doilea rand daca ai fost baiat destept cand ti-ai creat contul ti-ai pus o adresa de email secundara care are rolul sa te ajute sa iti resetezi id-ul. In cazul in care nu ai la dispizitie nici una din solutiile astea trebuie sa iti faci alt cont.

| RoxyRoxana96 a răspuns:

Din pacate nu mai ai ce facea, trebuie sa iti faci un alt cont