| Sandu3 a întrebat:

Salut.Am o mica nedumerire legata de Telegram.Acum cateva zile am facut un grup pe care l-am distribuit pe Facebook viitorii membri avand acces pe baza invitatiei lasata acolo.A doua zi m-am trezit cu numarul de telefon blocat si nu mai pot accesa Telegram.Sa ma fi blocat unul dintre membri(desi nu vad cum ar fi putut sa faca asta) sau chiar Telegram desi stiu ca ce se posteaza este criptat si nimeni nu are acces la continutul de pe grupuri.S-a mai confruntat cineva cu problema asta?

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Numarul tau de telefon poate fi blocat doar de furnizorul tau de telefonie.
Aplicatiile la care numarul tau de telefon este "numele" tau de acces pot fi blocate de oricine de pe internet.

| Sandu3 explică (pentru Bula):

Si ce e de facut?

| Bula a răspuns (pentru Sandu3):

Pai, verifica de unde e blocat: din grup sau de la firma de telefoane?

Nu pot accesa deloc contul. Tastez numarul si imi scrie pe ecran THIS PHONE NUMBER IS BANNED.Am optiunea ok si help.La help ma trimite sa dau un email catre recover@telegram.org cu un text gata scris: I'm trying to use my mobile phone numberlove struckxxx.But Telegram says it"s banned.Please help.L-am trimis de vreo patru ori si nici o miscare.Nici un raspuns de la Telegram.Chiar nu stiu ce pot face.

In acest caz nu poti face nimic.
Cand va functiona din nou normal, atunci vei putea utiliza Tg.
Pana atunci foloseste alte cai de comunicatie.

Nu îmi pot imagina cum a putut cineva să mă blocheze.Stiu că după 12 luni dacă nu mai intri pe cont se dezactivează. Sper că nu am noroc de asta.Adica să incerc după un an să mă loghez tot cu numărul ăsta. Teoretic, ar merge, nu?

Nu stiu detaliile de functionare la Telegram.
Le poti citi la Regulamentul de functionare si restul documentatiilor de pe site-ul lor.

Ok.Multumesc oricum pentru ajutor.

| mihai69 a răspuns:

De ce ai folosi o aplicație lansată de Rusia?

| Sandu3 explică (pentru mihai69):

Este instalata din noiembrie.Numarul de telefon e interzis si nu stiu de ce? Banuiesc ca din cauza grupului.Dar nu imi explic cum.