Toata lumea cauta Philips pentru LED-uri, cunosc pe cineva in Germania care are un model din 2021 de 55 inch.
Pretul a fost exact de 3 ori mai mare decat LG-ul pe care l-am luat acum in octombrie pentru maica-mea, si imaginea NU e deloc mai buna. Am facut si un pariu pe o lada de bere ca al lui se va strica inaintea LG-ului meu din 2017. Si nu stiu ce sa fac cu berea aia, ca eu nu prea beau.
(2100 Eur a dat el pe luminite, vs 700 am dat eu pe LG).
TCL sincer eu nu as avea curaj sa iau, dar daca crezi ca merita riscul, go4it.
Sunt de acord ca au FUNCTII faine, dar constructia si piesele folosite, pun pariu ca nu sunt alese si testate ca la LG, Samsung sau ceialti 2 giganti in ale televizoarelor.
Deci s-ar putea sa dea chix dupa 3-4 ani.
Am avut din 2012 doar LG in casa, si in Romania, dar si in Gemania, in total 6 aparate diferite (de la 1024x768 in 2012 la 3 modele 4K incepand cu 2017 ).
Unul mai bun decat altul, si toate 5 functioneaza inca perfect (bineinteles, cele 2 mai vechi someaza de 2 ani, fiind depasind moral, dar trebuie sa ii pun unul la maica-mea in bucatarie).
Pai daca pretul nu conteaza, de ce nu iei Samsung sau LG?
Ca astea fabrica cele mai trainice modele.
Philips nu sunt chiar atat de fiabile (sunt mai bune decat niste petarde, garantat, dar fata de Samsung, LG, Sony sau Panasonic, sunt mai slabe),
iar TCL, sincer nu stiu pe nimeni sa aiba, dar tocmai acesta ar trebui sa fie un semn de intrebare.
Da pe langa toate aspectele astea mai sunt unii care spun ca la ei nu prea conteaza producatorul deoarece toate sunt asamblate in china dar totusi pe langa ca sunt asamblate in china daca ar fi sa ne luam dupa ei, piesele cum spui si tu la un Producator de renume sunt mai de calitate sau mai bine facute, sau softul il au mai bun.
Software ul e o problema destul de mare, si nu ma refer la Interfata, ci la cum sunt diferite funcții programate sa funcționeze.
Mai e ceva: update urile pentru ele. Producătorii serioși și cu renume chiar onorează garanțiile în cel mai serios mod. Producătorii îndoielnici încearcă sa se exonereze de retururi și garanții de ori de câte ori se poate.
Dacă ai 1500 Ron, si dorești un TV 4K, iti spun ce i-am luat eu tatălui de curând (în octombrie): LG de 43inch, din seria UP77.
Eu mi-am stabilit bugetul, si am zis ca vreau un model foarte trainic în acea suma.
Am găsit câteva LG și Samsung, asta am luat.
Dacă trebuia neapărat sa cobor mai jos cu banii, as fi luat ce as fi găsit în acea suma: AOC, Philips... Etc
E foarte bine fata de ce alesesei initial.
Mie personal nu-mi place tehnologia OLED pe TV/monitor de laptop/PC (sau QLED, care e aproape acelasi lucru, insa creat de Samsung) deoarece inca exista pericolul de burn-in in locurile unde ai imagini statice pe ecran, si contrastul e bun, insa nu la fel de bun ca la LED/MiniLED.
In Germania am mers pe MiniLED (55inch la 650 euro), si in Romania la tata i-am luat un clasic LED (43 inch 1500 RON).
PE viitor, tehnologia MicroLED va fi baza, si va inlocui OLED/QLED intr-un viitor nu foarte indepartat.
De fapt sunt pe piata deja, dar costa cat un sfert de apartament.
Toata lumea cauta Philips pentru LED-uri, cunosc pe cineva in Germania care are un model din 2021 de 55 inch.
Pretul a fost exact de 3 ori mai mare decat LG-ul pe care l-am luat acum in octombrie pentru maica-mea, si imaginea NU e deloc mai buna. Am facut si un pariu pe o lada de bere ca al lui se va strica inaintea LG-ului meu din 2017. Si nu stiu ce sa fac cu berea aia, ca eu nu prea beau.
(2100 Eur a dat el pe luminite, vs 700 am dat eu pe LG).
TCL sincer eu nu as avea curaj sa iau, dar daca crezi ca merita riscul, go4it.
Sunt de acord ca au FUNCTII faine, dar constructia si piesele folosite, pun pariu ca nu sunt alese si testate ca la LG, Samsung sau ceialti 2 giganti in ale televizoarelor.
Deci s-ar putea sa dea chix dupa 3-4 ani.
Am avut din 2012 doar LG in casa, si in Romania, dar si in Gemania, in total 6 aparate diferite (de la 1024x768 in 2012 la 3 modele 4K incepand cu 2017 ).
Unul mai bun decat altul, si toate 5 functioneaza inca perfect (bineinteles, cele 2 mai vechi someaza de 2 ani, fiind depasind moral, dar trebuie sa ii pun unul la maica-mea in bucatarie).
Renunta la Philips. Softul lor e instabil si la un timp se blocheaza si ia freeze. Ia direct Samsung sau LG