| VladMC a întrebat:

Salut.
Am o pereche de căști(mici) și nuștiu ce se întîmplă cu ele.Cînd le pun la telefon,se aude numai una.Cealaltă se aude numai dacă o împing tare în ureche, însă nu e comod așa.Și nici sunetul nu e bun.Cînd pun căștile la calculator la fel se aude numai una.Însă e de ajuns să le scot și să le pun din nou că se aud amîndouă. Apoi numai ating casca cea stricată și iarăși nu se aude.Și iarăși dacă scot și pun din nou se aud amîndouă.
La telefon nu funcționează metoda asta.Cum să fac să se audă amîndouă?
Mulțumesc anticipat.

7 răspunsuri:
| catalin9999 a răspuns:

Nu ai cum sa le repari
Nu mai fac cum trebuie contactul cu portul Jack'

| VladMC explică (pentru catalin9999):

Portul Jack?
Ce-i ăsta?

| K0sti a răspuns (pentru VladMC):

Mufa jack, daca nu-ti place portul! mai pune si tu mana si mai citeste, ca sa nu mai intrebi ce e aia!

| VladMC explică (pentru K0sti):

Bine,mă gîndeam eu că despre mufă e vorba, dar nu eram sigur.Dar oricum, nu pot să înțeleg, cum poate să nu facă contact, dacă la calculator merge.Numai la telefon nu merge.Alte căști însă merg cum trebuie la telefon.

"Cînd le pun la telefon, se aude numai una. Cealaltă se aude numai dacă o împing tare în ureche, însă nu e comod așa.Și nici sunetul nu e bun. Cînd pun căștile la calculator la fel se aude numai una."...deci nu merge nici la calculator! Deci?

Nu te duce mintea ca e cablul intrerupt? Chiar asa atehnici sunteti?

| VladMC explică (pentru K0sti):

"Cînd pun căștile la calculator la fel se aude numai una. Însă e de ajuns să le scot și să le pun din nou că se aud amîndouă."
Poți citi pînă la urmă? Am spus că dacă le scot și le mai pun o dată merg amîndouă.Mai citește o dată întrebarea mea de la început pînă la sfîrșit, vezi dacă poți să mă ajuți cu ceva, dacă nu, atunci nu. Oricum, mulțumesc.

Ti-am spus problema!