| swf a întrebat:

Am o placa de baza asrock g31m-s r2.0 si un procesor Intel core 2 duo e6300 de 1, 86 ghz. As vrea sa fac un overclock si sa il am si eu macar de 2.6 MAXIM. nu am facut niciodata overclock si nici nu stiu daca va merge sau nu. vreau sa ma ajutati, sa imi spuneti cum sa fac asta. multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Uau, pai la 250W ma mic ca nu s-a ars nimic pana acum... E riscant. Deci, sa iti explic. Pentru a putea face OC, ai nevoie de cunostinte, dar inainte de cuonsotinte, ai nevoie de componete care sa poata suporta oc. Acestea sunt: memorii cu frecvente maricele, sursa calitativa, cooler pe cpu aftermarket si o palca de baza care sa stie oc, nu toate stiu. La ce ai tu, daca faci oc, daca poti asta, o sa il arzi curand, deoarece sursa aia o sa cedeze si cand cedeaza o sursa de slaba calitae de obicei mai arde si altceva.

2 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Ce sursa ai? Daca nu ai mai facut, mai bine nu incerca, poate ramai fara.

| swf explică (pentru sltlp):

Cred ca e de 250W. e riscant sa fac?straight face

| sltlp a răspuns (pentru swf):

Uau, pai la 250W ma mic ca nu s-a ars nimic pana acum... E riscant. Deci, sa iti explic. Pentru a putea face OC, ai nevoie de cunostinte, dar inainte de cuonsotinte, ai nevoie de componete care sa poata suporta oc. Acestea sunt: memorii cu frecvente maricele, sursa calitativa, cooler pe cpu aftermarket si o palca de baza care sa stie oc, nu toate stiu. La ce ai tu, daca faci oc, daca poti asta, o sa il arzi curand, deoarece sursa aia o sa cedeze si cand cedeaza o sursa de slaba calitae de obicei mai arde si altceva.