Orice placa video pe PCI-E e ok pana la un anumit punct cand apare fenomenul de bottleneck! Studiaza!
Pai...vreau sa stiu daca e compatibil Ati radeon hd 5450 cu placa mea de baza, nu vreau sa irosesc bani ca sunt cam intr-o criza
Pai de ce nu ar fi? Nu studiezi sa vezi daca e, ai Google la dispozitie!
Asa am facut, si zice unu ca Ati radeon 7750 e compatibila cu placa de baza presupun ca una mai slaba va merge bine, totusi vreiam sa stiu parerea unui om care cunoaste sa imi zica chestii gen daca pot aparea probleme, voi primi o performanta mai buna sau mai lenta, daca sunt unele riscuri etc...presupun ca care nu risca nu bea sampanie mersi de timp in orice caz
Am studiat tot e clar, nu stiam de bottleneck si nu prea m-am interesat cu compatibilitatea componentelor de la Pc ca nu avem nevoie si bani de ele, vad ca pari un pic infnuriat de parca ti-am bagat degetul in supa dar mersi de calauza
Bravo, asta trebuia sa faci demult! De aici si degetul in supa! Pana la bani mai e, intai trebuie sa stii pe ce-i dai! Deci studiu individual, asta va spun la toti!
Orice placa video pe PCI-E e ok pana la un anumit punct cand apare fenomenul de bottleneck! Studiaza!