Ai nevoie de un cablu UTP, conectat la iesirea router-ului si in televizor.
Dupa conectare poti accesa internet-ul de pe televizor.
Cablul din ruter adica cablul utp de internet il bagi in televizor in mufa de internet si faci setarile din tv atit.Din ce an este plasma?
Bati campii la mai multe nivele
1. plasme nu mai exista de ani buni, tehnologia a fost SCUMPA, consuma mult si nu rezista in timp siiii mai ales, NU au existat plasme smart... PUNCT!
2. nici un tv smart nu accepta un adaptor extern, decat daca respectivul adaptor e facut SPECIAL sa mearga, iar eu nu am auzit de asa ceva, decat exceptii absolut, absolute de gen tableta la care puteai infige o placa de retea cu fir, DAR respectiva placa de retea era in pachetul cu care era vanduta tableta
3. NU exista un TV smart care sa NU aiba solutii de connectare in retea, cu fir sau fara, altfel nu l-ar mai cumpara nimeni... NICIODATA, deci... RTFM (read the fvcking manual)
Nu trebuie sa-i cumperi nimic. Si daca ai un TV de cativa ani s-ar putea sa fie prea vechi.
Un tv se poate conecta prin WiFi sau prin cablu.
Prin cablu, infigi cablu de retea in TV si aia e tot. Nu trebuie sa faci setari sau rahaturi d-astea.
Pai zice ca nu are placa de retea, banuiesc ca la port ethernet se referea, ca nu poate sa ii puna cablu.
Toate au port ethernet, cel putin 100% din alea pe care le-am vazut eu.