| auDgEORGeUmbre a întrebat:

Am o plasma Samsung si mi s-a spart display-ul sau nu stiu ce. este sparta inauntru. Pe dinafara nu are nimic.
Pe ecran se vede imaginea, numai ca apar petele alea pe ecran
Am poze dar aici nu le pot pune, cautati-ma la YM : george_ncl
Vreau sa stiu daca se repara si cat costa happy
Multumesc!

4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Pune imaginea pe imgur.com. Se va genera un link, pe care il copiezi si il pui pe TPU, ca sa stie lumea cum arata exact problema ta si ce se poate face.

| auDgEORGeUmbre explică (pentru dannyel86):

Http://imgur.com/UwvygPk
Iti multumesc!
Aici este poza cu plasma :)

| dannyel86 a răspuns:

Salut, din nou. M-am documentat un pic pe problema ta, ca sa inteleg anumite lucruri. S-a plans mai multa lume pe forumurile straine despre plasmele Samsung, care risca sa se defecteze, chiar daca nu ii faci nimic. E o problema tehnica ce poate aparea la Samsung (dar n-am inteles de ce). I-ai facut ceva? Ai bruscat-o, ai trantit-o in vreun fel sau pur si simplu s-a defectat de la sine? E plasma LED sau LCD? Cineva sustinea ca doar cele LED se pot defecta fara sa-i faci nimic, nu si cele LCD, datorita tehnologiei LCD. Dar nimeni nu poate garanta acest fapt.
Doua lucruri pot mentiona:
Daca plasma e in garantie si defectiunea nu ti se datoreaza (a aparut din senin), te poti prezenta in service pentru a o repara. Teoretic, reparatia trebuie sa intre in garantie, fara costuri, dar strainii care au Samsung s-au plans ca reparatia le-a fost refuzata pe motiv ca cei de la Samsung considera defectiunea provocata de utilizator (cumparator) si dau toata vina pe tine (ei nu concep ca problema tehnica se poate produce inexplicabil, desi exista cazuri la nivel international). Unii au avut noroc si li s-a acordat reparatia gratuita conform garantiei.
Daca nu mai e in garantie, te poti interesa la un service de reparat plasme, dar pretul serviciului s-ar putea sa te costa cat un produs nou sau chiar mai mult. Eu nu cred ca nu se poate repara, dar trebuie sa tii cont si de banii dati, ca sa nu dai o avere pe ceva ce se poate strica din nou.
Cand m-am documentat pe problema, toate cazurile faceau referire la Samsung, nu si la alti producatori. Asadar, e ceva suspect aici. M-as bucura sa o poti repara fara costuri, daca e in garantie. Dar trebuie sa fii pregatit sa fii si refuzat, compania considerand ca tu esti singurul vinovat, asa cum am mai precizat.

| auDgEORGeUmbre explică:

Http://imgur.com/UwvygPk
Imagine plasma. :)