| VladMarian99 a întrebat:

Salut am o problema! Acuma o luna si o saptamana a intrat un virus in pc la mine si mi se supraincalzeste si imi foloseste coolerul la maxim sad nu stiu ce sa fac sad Dau 10 funde la cine imi rezolva problema

Răspuns Câştigător
| fabilescu a răspuns:

Imprumuta un hard de la un prieten si vezi daca face la fel. daca da, inseamna ca ai virusat alta componenta a pc-ului, cum am zis si mai sus.si mai bine te-ai duce la cineva de incredere care sa mearga la siguranta si sa stie unde e problema

9 răspunsuri:
| DanClauS a răspuns:

Nu cred ca este asa simplu. trebuie sa mergi la o firma specializata. eu am fost la www.universulcalculatoarelor.ro si mi l-au curatat, reinstalat... si nu am mai avut probleme.

| VladMarian99 explică (pentru DanClauS):

Cat ar costa?

| DarkDV a răspuns (pentru VladMarian99):

Poti folosi Malware Bytes Anti Malware si dai scanare totala dup ce instalezi su updatezi programu si vei vedea daca are vreun efect. ( dupa scnare stergi virusii gasitiwinking )

| dannyel86 a răspuns (pentru DarkDV):

Si eu fac la fel. Ma bazez pe Malwarebytes pentru scanare.

| DanClauS a răspuns (pentru VladMarian99):

Suna si tu si intreaba, dar eu nu cred ca chiar asa simplu de rezolvat daca zici ca ai formatat de mai multe ori, ai putea sa ma incerci cu un low level format, dar asa pierzi toate datele de pe hdd. bafta.

| fabilescu a răspuns:

Deviruseaza-l,salveaza toate datele de pe hard si formateaza tot. dupa ce termini instalarea windowsului iti iei un antivirus bun si dai o scanare sa fi sigur ca ai scapat

| VladMarian99 explică (pentru fabilescu):

L-am reformatat de multe ori si tot la fel face sad

| fabilescu a răspuns:

Decat sa dai cine stie cati bani la service-uri, mai bine iti iei un hard nou si ai scapat de griji.dar intereseaza-te daca e vorba de un virus pe care l-ai luat pe hard sau e vorba de unul de bios

| VladMarian99 explică (pentru fabilescu):

Cum imi dau seama ca e din bios?

| fabilescu a răspuns (pentru VladMarian99):

Imprumuta un hard de la un prieten si vezi daca face la fel. daca da, inseamna ca ai virusat alta componenta a pc-ului, cum am zis si mai sus.si mai bine te-ai duce la cineva de incredere care sa mearga la siguranta si sa stie unde e problema