| Bondocalex a întrebat:

Am o problema ciudata... Am un pc iar cand colegul de chirie vine cu laptopul langa pcu meu in salon ( sa zic 2, 5m de unitate ) tastatura face figuri. Apas pe tasye si timp de 2 secunde nu scrie nimic apoi ramne o tasta apasata si imi umple casuta cu acea litera, uneori imi raman blocate si combinatii gen alt+f4 si se yot apasa pana scot tastatura. Pe frepolis cand deschid anumite lucruri imi descarca index.html care e un link tot catre joc. Doar cand e si laptopul in salon face asa. Am incercat sa schimd drivere, windows, tastaturi dar tot asa. Nu stiu ce detalii relevante as putea sa dau.

2 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Problema asta apare când colegul se conectează la internet sau când e doar cu laptop-ul în aria calculatorului tău?
Eu bănuiesc că ar fi vorba de radiațiile electromagnetice ale componentelor fiecăruia din calculatoare.
Poți eventual să activezi Seard Spectrum-ul din BIOS, și colegul la fel, să vedeți ce se întâmplă.
Această funcție este creată pentru a reduce emisiile electromagnetice tocmai pentru ca pc-ul/laptop-ul să nu interfereze cu alte echipamente(imprimante wifi, etc) ce sunt sensibile la câmpuri electromagnetice.

| 777777777777777777777777777666 a răspuns:

Ok n-are niceo problema cu leptopul