Nu mai juca jocul ala mai mult de 2 ore la calculator ca se uzeaza discurile prea des si creste temperatura foarte tare, asa mi-au zis cei de la service autorizat cand m-au schimbat Hdd-ul si mi-au reinstalat windowsul!
Incearca o reinstalare de windows,cine stie,dar din ce spui acolo e ciudata treaba. Exista cel mai probabil o problema pe partea de hardware daca reactioneaza asa. Hard-ul poate fi o problema,avand in vedere ca l-ai luat recent poate fi defect. Incearca sa-l pui intru-un port SATA diferit/sa schimbi cablul SATA si vezi ce se intampla. Uramreste activitatea HDD-ului pe parcursul activitatii pe PC,temperatura (cat si a celorlalte componente, te poti folosi de HW Monitor, il instalezi, e gratis, tot ce face e asa arate temperatura). Instaleaza si CPU-Z sa arati ce specificatii ai. Ambele le iei de aici http://www.cpuid.com. Noroc la depanarea problemelor!
Majoritatea modelelor de plăci de bază au funcția de avertizare la supraîncălzirea procesorului, caută prin bios și e posibil să găsești, prin secțiunea de temperaturi, așa am și eu la al meu, câd trece de 60 de grade începe să bâzâie continuu până ce temperatura scade. O curățire de praf ar ajuta foarte mult, dar și schimbarea parstei termice de la procesor. Baftă!