Probabil ai pc-ul cam vechi... Intra in bios si undeva vei vedea : Ide - dai enter pe el si schimba-l in a 2-a varianta (nu stiu exact cum se cheama) apoi F10 si gata! Bafta!
Ori ti s-a busit sistemul de operare, ori ti s-a busit hard disck-ul dupa care era incarcat sistemul de operare, ori bios-ul incearca sa incarce boot.mrg dupa alt hard disk. In BIOS verifica ordinea de bootare si asigura-te ca hdd-ul pe care ai sistemul de operare este in capul listei. Daca nu iti mai apare hdd-ul in cauza sau daca e deja in capul listei e una dintre problemele de mai sus. Uneori functioneaza daca schimbi slotul SATA de pe placa de baza, presupunanad ca ai SATA. La IDE trebuie sa te joci la jumper.
Ce sistem de operare ai?
daca e un linux incearca din nou sa-l instalezi
Cu windwosul e mai complicat
daca nu merge sa resintalezi sitemul de operare probail ai o problema la hard disk
Poti incerca sa bagi mai intai un windows XP. Este posibil ca Windows 7 sa nu iti recunoasca memoria RAM. Daca nu merge nici asa incearca un alt win 7. In caz ca nu merge nici asa probabil este cum a zis krakilla. Succes
Krakilla, sistem de operare nu am pe hard. Hardul este nou deoarece la inceput am crezut ca acesta este problema