Nu ai semnal video, ceva nu e in regula cu placa ta video. Poate nu sta bine in slot, sau are praf. Scoate placa si inlatura cu grija praful de pe placa si din/pe slot(verifica ventilatorul de pe placa, daca are) si pune'o inapoi! Intre timp, daca ai placa video integrata, probeaz'o(poate ai o intrerupere pe cablu).
Daca ledul monitorului se aprinde nu e ars nimic, nu te speria. E posibil sa fie deconectat cablul sau sa fie o problema cu placa video.Verifica cablul monitorului care intra in unitate, eventual deconecteaza-l si pune-l la loc.In mod normal e un cablu cu 2 suruburi filetante. Daca nu, e posibil sa fie si de la placa video.
Si eu am patit asa si a trebuit sa duc calculatorul la fabrica de la care l-am luat sa mi-l repare>probabil a intrat praaf la vntilatorul de la unitate.Iti recomand sa il duci sa til repare. Vor sti ei sigur ce e de facut.Mult succes
Nu are nimic monitorul, am verificat cablurile, am adus alt monitor si tot asa face.nu da semnal la monitor...ms pentru sfaturi