Caută aici www.media-max.ro
Au un tutorial bun publicat pe 10 februarie 2019. Poate te ajută.
Router-ul lor e o pocnitoare! Cheamă-i pe "doreii" de la RDS să-ți pună "echipamentul" în modul bridge ca să ai semnal full pe cablu. Apoi cumperi router-ul tău și nu mai ai probleme!
Totuși ar trebui să ai semnal pe cablu! Înseamnă că petarda pe care ți-au adus-o a mai fost montată la cineva și ei nu s-au mai obosit să o reseteze. Este setat să fie utilizat doar pe WiFi.
Cei de la Digi refolosesc echipamentele. Ei le zic "recuperate". După 2-3 ani de utilizare ar trebui aruncate dar ei le reutilizează.
Nu e nevoie sa cheme pe nimeni, se rezolva schimbarea in mod bridge prin telefon/tichete de suport. Am avut fix eu problema ca voiam sa il pun in mod bridge, nu vorbesc din auzite. In alta ordine de idei, nu ai dreptate. Nu e setat sa mearga doar pe WiFi, insa are activ doar un port de LAN. P.S. Lasa prostiile, de ce sa arunci routeru' dupa 2-3 ani? Am folosit routere fara probleme cate 4-5 ani sau mai mult, de regula le fac upgrade, nu le schimb ca au vreo problema anume.
Dar am incercat sa bag in ambele porturi, si nu a mers... In LAN2 nu merge (nu am internet), iar in LAN1 ba apare iconita de conectat prin cablu, ba dispare, dar tot imi apare ca nu merge...
Atunci probabil e ceva ce tine de setarile tale sau ai probleme cu cablul. Ar trebui sa mearga pe LAN1, la cum zici tu. Da-le frumos un telefon sau baga tichet pe site si o sa te sune ei.