| bogdano11 a întrebat:

Am o problema cu driverul C... nu am in el niciun joc doar programe foarte mici adica am doar un program de 1gb400 as vrea sa stiu de ce imi scade memoria din C fara sa instalez nimic de ex: ieri aveam 87, 4 gb azi dimineata am deschis calculatorul m-am jucat putin si vad ca am 86, 5 nu stiu de ce scade asa. Unui prieten ii scazuse pana la 1 gb va ro putin ajutor dau funda!

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Ai vrut să zici Drive-ul C: că drviver-ul e altceva.
E ceva normal să scadă spațiul de pe hard disc. Windows-ul și alicațiile acestuia, sunt create să lucreze murdar, lăsând în urma utilizării lor fișiere temporare ce nu și le mai șterg și rămân stocate în folderele temp și tmp(user), iar în timp asta duce la încetinirea sistemului deja încetinit de antivirus și alte programe ce rulează în backround.
SOLUȚIA
Descarcă și instalază Glary utilities free.
http://www.glarysoft.com/glary-utilities/
Este un utilitar gratuit pentru us personal numai, pentru comercial trebuie licență.
Apoi ruleaz utilitarul și vei vedea că vei câștiga spațiu a ășta va șterge și deșeurile update-urilorn sistemului, iar dacă dezactivezi hibernarea vei mai câștiga spațiu.
Hibernarea crează un fișier mare pe Hdd fișier ce uneori este dubul memoriei RAM din sistem.
Succes

| gelu1970 a răspuns:

Ai w7? posibil ca ai activat optiunea sa iti faca back-up de seguridad in fiecare zi si asa o sa ajungi sa nu ai hdd. dezactiveaza acea optiune

| Mihai1810 a răspuns:

De la shourcut-urile de pe desktop si de la fisierele din downloads

| bogdano11 explică:

Multumesc de ajutor am gasit solutia pe un site era de la un fisier pathfinder.exe parca trebuia sters