Fa-ti un alt cont, odata ce s-a dezactivat e dificil sa-l mai recapeti poate trebuie sa trimiti poza cu buletinu sa vada ca esti persoana cutare singura cale e sa repeti pasii precizati in tutorialul de contestatie.
Se poate dezactiva din foarte multe motive fara sa fi facut ceva rau si totul e robotic poate fi inclusiv de la conexiunea de internet sau deoarece ai dat click pe ceva anume in mod insistent sau diverse care au declansat sistemul robotic. ( exemplu Un cont mi s-a dezactivat deoarece m-am uitat de prea multe ori la un profil anume fara sa fi scris ceva sau dat like etc)
Eu nu am facut absolut nimic, am dat cateva cereri si atat, am facut contestatia cu tot cu buletin si mi l au dezactivat definitiv, mai am cateva conturi care si acelea sunt dezactivate fara motiv
In special la conturile noi nu ai voie sa dai mai multe cereri de prietenie in acelasi zi (nu stiu cat e limita, dar mi s-a dezactivat cont pentru nici 5 cereri de prietenie trimise). Se considera spam si contul ti dezactivat automat de robot
E nasol dar nu ai ce face decat sa ii rogi pe ceilalti sa iti trimita cerere.
Şi chiar numai am nicio şansă să-l recuperez? aveam foarte multe conversaţii importante, documente, şi aşa mai departe, contul l-am facut de 3 sapatamani, si in fiecare zi dadeam cateva cereri pana am ajuns la 5mii, mi s-a dezactivat de 2-3ori si tot l am recuoerat, dar de data asta mi-a cerut comtestatie si am facut o cu buletinul, si se pare ca l su inchis de tot
Asta nu stiu, mai incearca sa faci contestatie din nou sa ei din nou legatura cu personalul de la Facebook. Dar in 3 saptamani sa adaugi 5.000 de prieteni? asta atrage suspiciune.
In cazul meu cand contul s-a inchis l-am lasat asa si mi-am facut altul
Pai numai merge sa fac deoarece imi soune ca au luat deja decizia de a revizui acea decizie si nu poate fi anulata, nu stiu ce sa mai fac ca de conturi m-am saturat
Cum as putea lua legatura cu ei?
In afara de adresa de contact ce gasesti pe pagina lor nu stiu. mai ales daca deja ai vorbit cu ei dar tot ti-au inchis contul.
Incearca sa gasesti ajutor pe forumuri internationale.
Fiind site foarte popular cu multi useri, cei de la mentenanta nu au timp sa acorda atentie fiecare reclamatie in parte si solutioneaza cazurile superficial
Iar a avea 5000 de prieteni in 3 saptamani e foarte suspect, de curiozitate pot intreba ce fel de afaceri ai?
Nu am nicio afacere!
Este facut msi mult asa pentru a sta pe el, cum putem lua legatura pentru a vorbi mai multe?