Întrebare recomandată | radux3 a întrebat:

Am o problema cu facebook-ul... Dupa ce ies de pe facebook( de pe telefon) tot apar online(ramane activa bulina verde). Abia dupa 15-20 min dupa depa ce am iesit apar offilne. E o problema de la facebook sau de la mine? Multumesc!

13 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

E o problema de la facebook, acum depinde, ca poa`sa-ti arate bulina aia verde dar de ex:daca intra un prieten pe tine, va disparea.Nu-i motiv de ingrijorare.

| user5493 a răspuns:

Nu.asa se intampla de obicei, la cei care ies de pe telefon.si mie mi se intampla. funda?

| radux3 explică (pentru user5493):

Inainte nu mi se intampla asa. de cateva zile mi se intampla. Inclin sa cred ca e o problema de la fb

| Rax a răspuns (pentru radux3):

Nu,asa se intimpla mereu cind iesi brusc, fara sa te deloghezi de pe site.asa se intimpla si de pe calc, nu numai dupa tel.serverele nu se prind imediat ca tu ai iesit si mai dureaza 10-15 min.am observat asta de mult timpwinking

| RuxandraBianca a răspuns:

Se intampla tuturor. fb nu e bun de nimic... uneori regret ca mi-am facut cont

| HenkyPenky a răspuns:

E de la FB, asa patesc si eu.

| Anddii a răspuns:

De la facebook(serverul ramas in urma)
Funda?:X

| XxRobbixX a răspuns:

Pai depinde cum iesi, daca iesi din google atunci apare ca esti online...da-i de acolo log out.

| Gangsters a răspuns:

De la facebook e problema, asa se intamplawinking

| AmBer4MuSic a răspuns:

E normal happy Funda? thinking

| Esti11 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie dar nu fi speriat e din cauza facebookului

| MadryxMadryx a răspuns:

NU este nici o problema, e de la facebook asa patim toti.

| martinoon a răspuns:

Dude,asa e si la mine.Lumea ma crede on pe facebook, dar eu nu sunt.Incearca sa inchizi wi-fi, cel putin asa imi merge mie(ma rog, eu am un battery saver care inchide automat wi-fi dupa blocarea telefonului). Bafta!