| IvanAlexx1998 a întrebat:

Am o problema cu internetul. Routerul este pus in afara camerei mele, pe hol si de fiecare data cand cineva trece pe langa el imi cade netu. Am cablue de la net prin usb, si tata prin mufata de-aia cubica, nu stiu cum se numeste. Ce sa fac sa nu mai cada netu cand trece cineva pe langa el?

4 răspunsuri:
| Bybanu a răspuns:

Muta-l, ridica-l mai sus, pune-l in camera la tine

| grab a răspuns:

Usb A si usb B asa se numesc capetele acelui fir. apasa cu ceva pe mufa ca sa o aplatizezi putin si sa intre ceva mai greu in slot dar nu imposibil de greu. asa va sta cablul mai bine fixat acolo. daca nu, cu niste scotci peste cablu si peste ruter.

| AndraAndrada2000 a răspuns:

Sunt doua variante:
1)Nu mai treceti pe langa el
2)Muta-l
Sper ca te-am ajutat.

| IvanAlexx1998 explică:

Cred ca nu intelegeti, sau v-am specificat eu gresit. Routerul este asezat pe un raft cam la 1.80 m si cablu care trece de pe ho la mine in camera trece pe deasupra unel usi si intra la mine in camera pritr-o gaura facuta in raa ferestrei si de fiecare data cand trece cineva pe sub cablu pur si simplu ma deconecteaza de la net, cade, si ca sa mearga iar trebuie sa scot cablu din pc si sa il bag la loc. Routerul sta fixat foarte bine acolo, are 2 luni, e nou.