| Gluglu08 a întrebat:

Salut. Am o problema cu laptop-ul.
Când joc ca de exemplu Cs:Go, la vreo 5 minute mi se blochează, ca un fel de crash. Sta blocat un timp, apoi îmi apare in stânga sus "aplicația nu funcționează corect" si ma pune sa o închid sau sa aștept. Dau sa o închidă si se blochează si ea. Dacă apăs pe tasta de Windows îmi deschide "start-ul", dar nu pot sa ies din joc sau minimalizez. Singura sansa sa ies e sa dau restart din buton.
L-am trimis la garanție si mi-a spus ca funcționează normal, le-am explicat, s-au jucat si ei si la fel mi-au spus.
Mi-a venit astăzi acasă si tot se blochează, ce ar putea sa aiba? Nu face doar pe csgo asa. Și pe GTA V, pana acum n-am avut problemele astea, am laptop-ul de un an jumate.
GPU sta undeva la 22-30 maxim. Ma gândesc ca are ceva placa video? Cum as putea sa ii dau o verificare?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Am stricat un laptop din cauza unui joc. S-a curbat placa de baza din cauza incalzirii excesive. Asa că ai grijă.

| UserRo10 a răspuns:

Nu ne-ai spus specificatiile aptopului si daca duce aceste jocuri. Ai urmarit temperaturile? Sigur nu intra in thermal throttling?

| Gluglu08 explică (pentru UserRo10):

Laptop-ul este un Lenovo IP Gaming 3. Mai exact acesta https://altex.ro/......2K2008KRM/
Temperaturile sunt ok, normale. Problema o am cam de 2-3 săptămâni. Pana acum rulau perfect aceste jocuri, deodată nu o mai fac. Pur și simplu se blochează și n am ce sa mai fac, doar restart.

| DaniTIRB a răspuns:

1. E in priza laptop-ul cand faci gaming?
2. Laptopul tau primeste suf. curent la componente (verifica cu HwMonitor)
3. Laptopul tau face thermal throttling? (tot cu HwMonitor verifici).
4. Da-ne mai multe specificatii ale laptopului (respectiv modelul+seria si marca)
5. Ai driverele up-to-date?

| Gluglu08 explică (pentru DaniTIRB):

1. Da, e in priza
2 și 3 verific chiar acum
4. Am lăsat un reply mai sus cu ce laptop am, n-am schimbat nicio piesa la el.
5. Da

| Gluglu08 explică:

Https://youtu.be/RxFj1y5KXfc La minutul 10:30 jocul e blocat. Am filmat doar partea asta, cum merge aici. Totul pare Ok, cel puțin mie așa mi se pare.

| Gluglu08 explică (pentru Gluglu08):

La 10:08, mai exact la Disc 0 (D) am 100%, e Ok? Cam in momentul ala mi-a dat crash, e de la Windows?