| Daniel_Chiric_1996 a întrebat:

Salut am o problema cu leptopul mi se restarteaza aiurea am crezut ca e din cauza procesorului(ca se incalzeste prea tare) dar se pare ca nu este am schimbat si windows-ul crezand ca e doar un virus si nu stiu ce sa mai fac (scuze de categorie)

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Aaaaa...pai tu ce crezi ca ai avion? Cum sa ti atatea programe deschise pe un procesor de 1, 7Ghz si 2 GB de ram!? Si pe un procesor simplu de 3 Ghz si cu 2 GB de rami se restarteaza.
In timp ce ti toate aceste programe deschise, deschide si Task Manager si click pe tabul ->Performance si vezi acolo unde iti sta procesorul si memoria RAM (eu cred ca iti sta in 100%)
Deci tu nu ai nici o problema la computer, incearca sa ti cat mai putine programe deschise si ai sa vezi ca nu isi mai da restart. Repet, laptopul este bun, nu ai probleme!

9 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Si de unde sti ca nu este din cauza procesorului? Ce programe ai deschise atunci cand se restarteaza? Ce configuratie are laptopul tau?

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

| laptopnews a răspuns:

Ce configuratie are laptop-ul si pentru ce activitati il folosesti?