| maximovidiu a întrebat:

Salut am o problema cu messu de ceva timp nu ma mai lasa sa adaug id-uri noi straight face imi zice ( there was an error in the server while trying to add a contact. please try again ) straight face WTF!? am in total 341 in lista si 45 la ignorati... am sters messengeru am bagat altu alte versiuni si porcarii si la fel straight face si daca imi fac un id nou merge sa bag dar vreo 2-3 dupa lipsa straight face
DAU FUNDA CARE MA AJUTA SA DESLUSESC MISTERUlaughing

1 răspuns:
neluL
| neluL a răspuns:

YAHOO! MESSENGER - NU pot adauga prieteni in lista ->>> Then was an error in the server while trying to add a contact. Please try again.
Sterge toate contactele CARE nu au raspuns la cererea ta de prietenie si apoi incearca din nou.
Sau intra in Yahoo Mail http://us.mg4.mail.yahoo.com/ click pe Contacts -> New Contacts (stanga sus) -> scrie nickname-ul la -> Nickname si SAVE (dreapta sus)
Daca tot nu iti merge, inseamna ca Yahoo ti-a blocat posibilitatea de a mai adauga prieteni pe o anumita perioada.
1.Cei carora le-ai dat add pe noul id, marea majoritate nu au acceptat(sau chiar toti)
2.Rezultatul, yahoo ingheata posibilitatea de a mai adauga, deoarece ei il considera SPAM
3.Nu stiu cand iti da drumul, (pe facebook, dupa 2 zile).
Cand vei fii "dezghetat", enjoy
NU are rost sa te alarmezi, este doar o masura de securitate impusa de Yahoo.