1)Nu mai lua de la Palit, gainward, inno3d ca sunt de slaba calitate;
2)In alte jocuri face tot la fel sau e doar cs go afectat?
3)Artefacte, freezuri?
4)Specs pc si temps?
5)Daca se comporta la fel in orice joc, nu-i o problema de bottleneck, de temperatura si nici cu alte versiuni de drivere nu merge, e placa de vina;
6)Cumpara in viitor doar de la : msi, sapphire, evga, Asus, gigabyte, xfx
Nu are artefacte, freezuri sau alte lucruri, am cumparat-o de pe PCGarage de acum 2-3 zile, este noua, dar cu toate astea am FPS-ul mic si nu sunt singurul cu acest tip de probleme, dar nu stiu ce sa-i fac sa mearga mai rapid.
In toate jocuriile e la fel, nu am FPS mare.
Sigur nu e problema de bottleneck?
Ce procesor ai?
Https://docs.google.com/......Cy4FA/edit
Nu e 100% precis, dar e un punct bun de referinta.
Nu cred ca e problema de bottleneck, am AMD Athlon x4 880k
Si altii au la fel si prind cel putin 40-50 FPS pe Ultra
Amd athlon x4 880k, 4gb ram ddr3 1600mhz
Vezi sa nu fie un proces care ruleaza in fundal si mananca resurse, verifica driverele de la placa video si cred... cantitatea de memorie influenteaza destul destul de mult, stiu ca pare mai nebunesc, dar da. Dupa ce verifici din software problema si ai tot putine fps-uri fa upgrade la ram de la 4 la 8 gb si s-ar putea sa revina la normal.
Nu ne-ai dat detalii despre sursa!
Nu mai stiu ce sursa am, stiu ca e de 550W si am dat 150 de lei pe ea.
Nu e niciun proces si chiar daca ar fi nu ar trebui sa am FPS mic, driverele sunt ultimele. am incercat si versiuni mai vechi, dar acelasi rezultat. M-am gandit si la asta cu rami. o sa vad pe viitor, o sa-mi bag inca 4.
Daca nu iti permiti sa cumperi memorie, incearca o reinstalare de windows de la zero, si incearca dupa.