| UndercoverGirl_1581 a întrebat:

am o problema cu pc, ieri am primit un mass de la cineva din lista in care scria asa:Tu ti-ai facut profilul asta? si mai jos era o adresa/link in care era si id-ul meu, cand mi-am vazut id am intrat s vad despre ce e vorba, erau mai multe chestii acolo, nu mai stiu ce scria dar in mijloc scria ca nu pot sa vad adresa deoarece nu am nu stiu ce adobe reader... iar mai tz am primit inca un mass de la cineva care zicea ca daca primim acel mass cu adresa sa nu intram ca e un virus, asa si azi stateam pe mess si s-a stins pc pur si simplu, nu s-a mai intamplat, apoi s-a aprins singur, am activat netu, am intrat din nou, am stat cateva minute si iar s-a stins pc(mentionez ca aveam curent), dupa accea am oprit de tot pc, mi-a zis cineva sa dezinstalez messu si sa-l instalez din nou,? iar daca nu merge a zis sa dezintalez windowsu, ce sa fac? aveti idee despre ce o fi vorba? acum cat timp scriu pe TPU nu s-a mai stins, o fi cu messu ceva? ajutati-ma va rog, mersihappy

7 răspunsuri:
| User a răspuns:

Pai da, reinstaleza messu, da o scanare de virusi. daca nu merge, windows nou. Si altadata tine minte sa nu mai intri pe adrese dubioase si nici sa nu primesti fisiere pe mess. mai ales d'alea. exe.

| AvalohAlyn a răspuns:

Dezinstaleaza messengerul asa cum ti s-a mai zis sa vezi daca merge.Foloseste antivirusul ca sa scanezi computerul. Daca nu merge nici asa reinstaleaza windowsul. 100% sunt virusi in aceea adresa.Sunt multe chestii de genul asta, nu trebuie sa ai incredere in nimeni pe internet.Succes.

| BaddieBae a răspuns:

Ai un virus.De la link-u ala.

| Bacemi a răspuns:

Cu siguranta era un virus. Incearca sa dezinstalezi messenger-ul in primul rand si sa il reinstalezi. Daca nu merge reinstaleaza windows-ul. Fa o scanare pentru virusi. Si data viitoare fii mai atenta.

| roscata1234 a răspuns:

Cred ca sunt atacuri de la hacheri

| anonymus_1690 a răspuns:

Si un prieten a patit la fel, numa el a primit un mass pe skype.Scaneaza cu antivirusul, reinstaleaza messengerul. Dar cel mai bine e sa instalezi din nou windowsul si va fi totul ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da add la seraphine_2006@yahoo.com,sa iti dau ceva care sterge virusul.