| HardCore7750 a întrebat:

Salut, am o problema cu PC-ul, cand l-am luat de la magazin pe bucati el avea nota 5.9(in windows 7), find luat dupa cel mai mic scor care e 5.9 de la HDD, acum, dupa vore 3-4 luni are 5.5 cel mai mic scor find acum de la memoria RAM care e 5.5, ce trebuie sa fac ca sa fie cum a fost? si de ce a scazut mutandu-se la RAM
PS, scrie ca am 4 GB RAM, si in paranteza scrie (2 disponibil) poate fi asta cauza? si daca da, de ce imi arata 4 GB si doar 2 disponibili?
PS: Am windows pe 64 biti
O seara placuta

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E doar un scor! Performanța PC-ului e aceeași! Scorul ăla e în mare parte irelevant!

8 răspunsuri:
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Zau sa fiu daca am inteles ceva, adica ai 4 sloturi ram si ai pus 2x2 gb? sau ai normal 2x4gb si o memorie s-a ars? De obicei se mai modifica notarile, adica acuma ceva timp daca aveai 2gb ram erai... nasa, acuma iti trebuie 64gb ram sa zici ca ai o nava spatiala happy anumite lucruri evolueaza mai repede, adica sincer nu stiu exact, daca aia este, dar nota in windows nu e cine stie ce, e sintetica, in jocuri daca se comporta bine si cate fps-uri scoti, asta e important

| HardCore7750 explică (pentru MineIsLikeABridge):

Am doar un baton de 4 GB, si doar 2 sloturi

| MineIsLikeABridge a răspuns (pentru HardCore7750):

Pai puneti 8gb ram si o sa ai nota 7, 9 happy cu timpu tot va scadea

| Sofer a răspuns:

In functie de windows 7 pe 64 biti utilizeaza sa zicem o parte din ram si cum spui tu ca 2 GB mai e disponibil asta nu e nicio problema. Daca iti merge perfect nu ai probleme cu el, stai linistit happy.

| HardCore7750 explică (pentru Sofer):

Dar inaine nu aparea scrisul cu (2 GB disponibili)

| HardCore7750 explică:

Si daca a scazut, cu cat scade performanta PC-ului?

| DarkGhost a răspuns:

Posbil sa se fi schimbat criterile

| ale28bz a răspuns:

Acel scor îţi e dat în funcţie de valorile care sunt pe piaţă, e normal ca după 4 luni să îi scadă nota întrucât standardele au crescut. Acea notă nu are nimic de a face cu pierderea vreunei capacităţi de a lucra la capacitate optimă, cât despre faptul că îţi arată doar 2 Gb disponibili ar fi mai multe cauze, ai 4 Gb în 2 sloturi? În bios îţi vede 4 Gb?