anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu PC-ul unui prieten. Are procesor intel pentium dual core de 2, 6 ghz, placa mama msi, 2 gb de ram ddram 2, placa grafica ati x1050 256mb. Toate bune si frumoase, functioneaza perfect pana cand in oricare joc intru (nfs most wanted, flat out 2) jocuri care merg perfect pe acesta placa grafica (stiu pentru ca a fost a mea, doar ca nu suporta pixel shader 3.0), dupa ce joci 1 minut monitorul intra in stand by dupa care se rsetarteaza pc. Din ce cauza? Tin sa pretind ca are un monitor mai vechi IBM (suporta rezolutie pana la 1024x786). La cererea lui, ca SO a vrut win 7 ultimate (build 7600) pe 32 biti. Din ce cauza imi face asa? De la placa grafica nu are cum, fiindca pe pc meu mergea perfect (nu probleme de la cooler-ul de pe ea). M-am gandit ori se poate sa fie de la ea ori de la monitor? ce imi recomandati? Sa incerc cu xp si sa pun o nvidia de 128 mb ori sa schimb monitorul? va rog un raspuns? PS: Nu le am foarte bine cu partea de hardware. Ce as putea incerca sau care ar fi problema? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| djhateme a răspuns:

Salut.ai zis ca se pune monitorul in stand by si dupa aia isi da restart automat? daca e asa, dupa ce se da restart incearca sa intri in bios (F2 sau DELETE) de obicei, si vezi acolo ce temperatura ai la procesor, si vezi cam cat este maximul de temperatura pe care o suporta procesorul.in orice ce caz, sa nu ii dai disable. poate ti-am fost de folos, sper sa il rezolvi. Bafta

| DeathDealer a răspuns (pentru djhateme):

Se poate sa fie si de acolo... mi-a trecut prin cap dar nu am facut-o. multumesc mult pentru sfat! bafta si tie!

2 răspunsuri:
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Stai. 6 GHZ?