Ai laptop sau staţionar, este camera şi microfonul incorporat sau exterioare?
Mai degrabă problema ţine de draivere, dar e nevoie de ceva detalii.
Salut
E laptop cu accesoriile încorporate.
Skype-ul vede microfonul sau nu? Ai încercat cu cameră, microfon exterior? CE model de laptop ai, e mai uşor de căutat problema?
Vezi sa nu fie dezactivat microfonul:
Control Panel > Hardware & Sound > Sound> Recording Tab > Front Mic
Sau dai click dreapta pe iconita de sunet din dreapta jos si alegi optiunea Sound Mixer, iar acolo verifici ca microfonul sa nu fie pe Mute.
Multumesc pentru sugestii
Incerc sa fac.
Totuşi, ce model?
HP Pavilion dv5
POţi încerca să descarci draiverele sau foloseşt draiver magician
http://www.laptopulmeu.net/......-dell-msi/
Buna, ai verificat Optiuni - Setari audio? Dezinstalează Skype-ul dacă tot nu merge (cu Revo Uninstaller) și instalează-l din nou sau cel mai simplu din START-CONTROL PANEL-UNINSTALL A PROGRAM. Bafta!
Salut Mihai
Multumesc de raspuns
Am incercat cu optiunile de la skype si nu merge. De asemenea am reinstalat skype-ul si la fel. Aceasta problema a apărut dupa ce am reinstalat windows-ul. De aceea, mă intreb dacă nu poate fi problema ceva legata de acet fapt. Tu ce crezi?
Intra in Driverul Audio si uita la setari.Sau din greseala ai pus firele aiuria(in microfon sau in boxeri)?
Trebuie sa ai un CD din boxeri sau in microfon. Dezistaleaza si mai instaleaza iarasi poate merge.
Bună!
Ai verificat la Unelte> Opțiuni> Setări audio sau dacă-l ai în engleză Tools> Options> Audio Settings? Daca tot nu merge dezistaleaza din Start-Control Panel, Bafta!
Probabil este de la web-ul tau! Sau de la microfon! Rare ori pot fi probleme de la Skype!