| gabi20166 a întrebat:

Salut, am o problema cu sunetul la calculator.
Indiferent de ce conectez, boxe sau casti, sunetul se tot intrerupe pentru 1-2 secunde tot la cateva minute.
Ma gandesc ca problema poate fi de la intrari? Sa nu faca contact ok? Are cineva idee?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Daca toate mufele sunt defecte, atunci trebuie alta placa de sunet.
(eventual reparat cel de acum, daca gasesti un electronist priceput)

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cel mai sigur: este de la un contact inperfect la mufa.
Da drumul la sunet si Incearca sa misti mufa de sunet, respectiv cablul si urmareste unde se intampla intreruperi.

Pentru rezolvare, inca poti incerca si mai multe:
1. Muta mufa-tata in alta gaura (mufa mama) de pe placa de sunet.
La multe calculatoare, placa de sunet recunoaste mufa in care ai bagat iesirea (casca sau difuzorul) sau poti schimba manual.
2. Baga alt aparat la iesire, cu alta mufa tata (jack), de exemplu o alta casca sau alt difuzor
3 Foloseste alta placa de sunet.

| gabi20166 explică (pentru Bula):

Daca misc mufa incepe sa se intrerupa mai des.
Nu am alte intrari bune. mai am doua in partea din fata dar nu stiu cum am reusit sa le stric. Castile mi se aud perfect pe alt pc, adica fara intreruperi.

| Bula a răspuns (pentru gabi20166):

Daca toate mufele sunt defecte, atunci trebuie alta placa de sunet.
(eventual reparat cel de acum, daca gasesti un electronist priceput)

| VoidEternal a răspuns:

Ori mufa în sine ori ceva driver. Găsești placi de sunet și nu sunt foarte scumpe, sub 100 de lei ceva basic. Găsești chiar și pe usb in ultimă instanță și deși nu or sa fie ceva extraordinar, macar ai o sursa de sunet.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i un restart si vezi daca mai face la fel, ori schimba boxele, si daca problema nu se rezolva, du-l la service, posibil sa fie problema si de la intrari, insa slabe sa fie aceasta problema cu intrarile. Mai mult ca sigur boxele posibil sa aiba o problema sau calculatorul in sine si trebuie schimbat

| gabi20166 explică (pentru anonim_4396):

Driverele sunt actualizate, boxele sunt ok si castile le-am luat de 3-4 zile. pe alt calculator merg perfect. Daca e de la intrari. se pot rezolva?

| gabi20166 explică (pentru anonim_4396):

Chestia ii ca fix de 3-4 zile l-am adus de la service cu alta problema. doar ca am uitat sa mentionez si de chestia cu sunetul. calculatorul merge super. singura problema ii asta cu sunetul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru gabi20166):

Da-le eventual un telefon si spune-le ca ai lasat un calculator care avea probleme cu sunetul si ca ai uitat sa mentionezi de la inceput acest lucru, insa cel mai probabil isi vor da seama ce anume este in neregula cu calculatorul tau

| SuperCoolDude a răspuns:

Am patit si eu asta fra' cand eram la munca. Nu intelegeam de ce rahat se intrerupea odata la 1-2 secunde X(

Eu am dezactivat efectele de la sunet (daca dai click dreapta pe iconita de sunet si te duci la Sounds -> poti sa mergi apoi la Playback si vezi daca pe Speakers sunt puse efecte gen Virtual Surround, Noise suppression sau alte rahaturi -> le dezactivezi pe toate).

Apoi am realizat ca sunt multe lucruri aprinse langa mine. Monitoarele, boxa audio, aerul conditionat si mai era si un calorifer electric. M-am gandit ca o fi de la prea multi consumatori. Poti sa iei si asta in considerare. Eu unul am stins aerul conditionat si caloriferul (l-am scos din priza cu totul).

Ce a functionat si cred eu ca e solutia: e sa dezinstalezi cu totul driverul de sunet din Device Manager si sa dai restart. Apoi faci update la versiunea cea mai noua de sunet (folosind programul iOrbit Driver Booster) si o sa iti mearga. La mine a mers brici :D nu s-a mai intrerupt, a mers blana.

Asta iti recomand si tie. Intra la Device Manager (Cauta pe net daca nu stii cum sa intrii acolo) si cauta driverul de sunet. Dezinstaleaza-l si Realteku sau ce program mai ai legat de sunet, apoi descarcat iOrbit Driver Booster de pe net (ori moca ori gasesti licenta pe Youtube) si instalezi de acolo driverul de sunet si alte drivere. Merge fenomenal asa :D nu mai ai probleme si daca iti dai update la toate va merge brici calculatoru;) bafta

Link booster :
https://www.youtube.com/watch?v=_0J4jbg0W2I

Key:
AF96F-75C87-14BA5-1A140

| Nicusor1975 a răspuns:

Placa de sunet, amplificator, driverele sunt actualizate,(dezinstaleaza-le si instaleaza_le din nou)daca nu,, placa sunet defecta.