Vezi daca se conecteaza la un calculator/laptop prin cablul usb, daca ti-o arata. Poate fi o chestie fizica, hardware, sau poate fi o chestie legata de software. Intai vezi daca ti-o detecteaza un pc si cum ti-o arata, daca iti arata numele ei sau daca da eroare cand o conectezi.
Nu mi-o detecteaza...
Am testat cu functia de la google Find my divice sa dau semnal sonor si vad ca merge da ecranu tot negru, ce poate avea ca nu am scapat-o sau alt cv de ieri pana azi
Cum "nu ti-o detecteaza pc-ul" dar la Find my device iti apare ceva? Incearca sa bati cu o lumina puternica pe display sa vezi daca iti apare ceva, poate s-a dus backlight-ul sau vreo componenta de genul.
Era oprita cand am incercat si nu mi-o detecta, dar amu mi-o detecteaza, [I-am dat un reset gen din fabrica direct de pe PC, presupunand ca isi v-a reveni, dar fix pu...]si amu nu imi arata nimic pe hard
Am incercat flash-ul de la telefon si nu se vede nimic.
Sunt multe video-uri pe chestia asta:
https://www.youtube.com/watch?v=uOWP_H_QcIM
Daca ai din partea software, ceva mai sus sau alte rezolvari similare le poti avea.
Daca e din partea de hardware, nu ai decat sa umbli in ea, daca ai habar ce piesa "e de vina", de la conector pana la display.
Am incercat sa ii reconectez si cablu ala pe interior care e conectat la display si trucu ala pentru software si nimic, si desplay-ul nu cred ca poate sa se strice asa din nimic
Bro, am rezolvat-o nu stiu ce avu. Tot ce a trebuit sa ii fac a fost s-o descarc pana la 0%, multumesc oricum pentru ajutor.
Cu placere, era si asta o varianta dar nu-mi dau seama de ce n-am inclus-o. Oricum nu era prima pe lista. Ma bucur ca ai rezolvat si-acum merge. Numai bine!