| gra a întrebat:

am o problema cu un laptop dell 1520. am instala windows 7 la 64 si in momentul in care am instalat driverele pentru placa video (nvidia GeForce 8600 m GT) mi-a scazut luminozitate pe ecran (ca si cum s-ar fi ingalbenit). am incercat sa modific din setari - nimic. am dezinstalat placa si nu isi revine. aveti idee ce as putea face? multumesc

Răspuns Câştigător
| adyymuresan a răspuns:

Du-te jos an partea dreapta unde ati arata iconitza de la acumulator da un clik pe ea si vezi ca scrie acolo cu albastru (Adjust screen brightness) dai clik acolo si se va deschide o fereastra ...jos scrie (screen brightness) acolo maresti luminozitatea la cat vrei appp daca ai laptop bine ar fi sa al setezi sa al ai pe (Power saver) nu trebuie decat sa dai un clik pe ps success astept rasp sa imi zici daca functioneaza

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PAi am si eu laca video GEforce!~Daca ai win 7 e usor sa umbli prin el. Du-te pe dextop si dai clik drepta undeva acolo pe langa refresh o sa-ti arate Nvidia control Panel si du-te la seting Si dai la luminozitate mai mare si gata!

Bafta

| gra explică:

Exact asta am spus - am umblat in setari si nu s-a intamplat nimic. nu are nici un efect!

| gra explică:

@ adyymuresan - a mers. am bifat power saver si s-a facut lumina. multumesc frumos.