Buna,instaleaza nVIDIA control panel si nVIDIA experience si seteaza din nVIDIA control panel ceea dedicata ca ceea default
Intra in panoul de control al procesorului/placii video integrate si debifeaza tot de la placa video integrata!
Da asa este setat, eu am windows 10 ca nu prea imi place 11, cand deschid laptopul imi merge perfect imi ia placa de la nVIDIA dar daca nu ma mai joc si intra in hibernare dupa nu imi mai ia placa nVIDIA imi arata 0% in nVIDIA performance si trebuie sa dau restart la laptop sa imi ia placa nu mai stiu ce sa ii fac
Asigură-te că ai setat corect aplicațiile să utilizeze placa grafică dedicată. Mergi la NVIDIA Control Panel > Manage 3D settings > Program Settings, și asigură-te că jocurile pe care le joci sunt setate să utilizeze GPU-ul NVIDIA.
Asigură-te că ai cele mai recente drivere pentru ambele plăci grafice, atât pentru NVIDIA cât și pentru Intel. Poți descărca driverele actualizate de pe site-urile oficiale ale producătorilor.
Dacă problema apare după ce laptopul intră în hibernare sau standby, poți încerca să dezactivezi aceste funcții sau să ajustezi setările pentru a preveni comutarea automată a plăcii grafice.