anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu USB-ul de la telefonul mobil. Cand incerc sa il conectez la PC, normal trebuia sa se deschida o fereastra unde puteam accesa/adauga/sterge fisiere din telefon. Acum insa nu se intampla nimic. Nu apare nimic, nici cu refresh, nici cu restart si nici daca deconectez si reintroduc USB-ul la PC. Nu inteleg de ce. Inainte mergea perfect.
Intre timp am reinstalat Windows-ul, dar nu cred ca asta ar fi problema. Normal ar trebui sa mearga.

Care ar putea fi problema si ce as putea face?

Multumesc pentru raspuns si nu uitati de FUNDA :*

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Pai ai intalat usb driverul? Ai reinstalat Windowsul, asta inseamna ca programele vechi s-au sters, si driverele vechi s-au sters. Daca nu mai ai sidiul telefonului cauta pe Google numele telefonului_usb driver, copiaza driverul si instaleaza-l, apoi va merge. Daca l-ai instalat si tot nu merge problema poate fi:
1) nu s-a intalat driverul usb corect, reintaleaza-l
2) baga-ti telefonul in al port usb, mai bine in spatele calculatorului
3) curata cablul
4) schimba cablul

2 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Poate ai niste drivere lipsa, vezi daca merge la altcineva in pc, daca merge e clar ca e prbolema de la tine. daca nu merge e de la cablu de date sau de la mufa de la telefon.

| TheUnikBiby a răspuns:

Multumesc mult! Intr-adevar trebuia sa reinstalez Samsung Kies. Acum merge perfect!