Si mie mi s-a intamplat asta, l-am tot reinstalat dar degeaba, am sters unele programe pe care nu le mai foloseam si pana la urma am rezolvat-o cu Windowsul. Reinstaleaza-ti Windowsul si asa iti vor fi rezolvate si alte probleme pe care poate le mai ai.
Http://www.craiovaforum.ro/......12914.html
http://www.tpu.ro/......end-error/
Googel it's your friend! try it.
Sterge-l si reinstaleazal. Si eu am avut aceeasi problema, dar se rezolva de la sine in cateva zile.
Incerca sa iti instalez alt mess Si eu am avut aceeasi problema si mi-am instalat din nou windowsul Nasoala treaba
Draga mea poate e cam tarziu pentru raspuns,dar pentru problema cu yahoo messenger e simplu,nu trebuie reinstalat yahoo messenger ci doar sa instalezi ultima versiune internet explorer pentru ca yahoo messenger are legatura directa cu internet explorer,cauta versiunea compatibila si anume, intrii in start /find compatible hardware and software for windows xp (eu am windows xp nu stiu la celelalte cum e), si o sa iti apara acolo ce fel de internet sa downloadezi, poti sa il donloadezi direct de acolo, nu stiu sa explic prea multe dar eu asa am facut si acum merge perfect.
Cum pot pune o intrebare? Eu pot doar sa raspund, nu pot intreba ceva. Cum fac?
FloFlorentina întreabă: