| Makavelli_Alex_1987 a întrebat:

Salut am o problema de ceva vreme cu sistemul audio..am un sistem creative 5.1 si cand ascult muzica sau ma uit la filme sunetul alterneaza cand mai tare mai incet,iar volumul din bara nu se misca doar din boxe joaca singur, cateodata dispare problema si imediat cand am de ex volumul 50% el urca 30-40% mai mult si te si sperie, este ceva de facut? sau sa arunc sistemu la gunoi, poate e ceva setat din pc? am testat cu alte boxe...cu 2 numa si nu a aparut problema asta...

3 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

E de la fluctuatile curentului electric. Trebuie sa vorbesti cu cineva sa se uite inauntru sa izoleze capetele tuturor firelor.Eu am pus un fel de banda de teflon( improvizatie big grin ) si am izolat si niste condensatori ce mi se pareau foarte apropiati.In mod normal astea apar de la unele arce alectrice ce apar intre niste circuite prost izolate si au putin contact. La mine asta era. Eu zic sa nu arunci sitemul laughing. Daca nu e de la fluctuatie s-ar putea ca potentiometrul sa aiba probleme.Un electronist bun rezolva. Trebuie sa ai un vecin care sa se priceapa.Bafta!

| Makavelli_Alex_1987 explică (pentru suffarstar):

Pai da, dar sistemul l-am avut si in Grecia si nu am avut probleme, numa dupa vreo 2 ani a inceput sa faca ca Red Bull ...si acuma aici... o sa caut un electronist sa vedem ce rezolvam ..ms de raspuns