| jaraxxus a întrebat:

Salut.Am o problema de vreo cateva saptamani mi se incarca greu filmele online, youtube merge perfect chiar si la 1080 HD si videoclipuri de o ora se incarca foarte rapid insa filmele de 360 se incarca greu am actualizat Adobe flash player virusi n-am 100 % am avast internet security si antimalware bytes si am si viteza buna la net si pc bun, deci va rog sa-mi spuneti care este problema ca nu mai stiu ce sa fac.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| uninvited66 a răspuns:

TOVARASE laughing Nu e problema la calculatorul tau. Asta am patit si eu. Mi-am cumparat un router tp-link, bun, 5 luni de zile a mers ca uns. Dupa 5 luni, fara nici o modificare, torrentul de exemplu mergea impecabil, in schimb, orice site, orice pagina, orice browser, viteza limitata la 1MBPS. Am zis "no ***", si am dat update de frimeware la router. Inca o luna a mers perfect si iar a cazutsad. M-am dus la flanco am luat un ASUS la 450 ron, o chestie cu multe antene happy si merge foarteee bineee! Daca nu e de la router, verifica cablul de net principal, dupa care incearca cu Opera in Off-Road mode

| jaraxxus explică (pentru uninvited66):

Ciudat cu opera mini mi se incarca rapid dar pe google chrome si pe IE trebuie sa stau mult in fine multumesc mult.

4 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Foarte ciudat, te referi la general sau doar la clipurile de pe un site anume?

| jaraxxus explică (pentru CrazyTeenager):

Ma refer doar la filmele uploadate pe vk inainte mi se incarca rapid dar de vreo cateva saptamani se incarca greu.

| DeadKnightV a răspuns:

Filmele se incarca mult mai greu la 1080 HD au cateva ore si acea perfectiune HD se incarca greu e si logic si normal