Trebuie sa duci laptopul la service cat mai repede, acum daca se poate. Asa am patit si eu ( cu putina cafea ) si am mers imediat la service, cei de acolo mi-au zis ca am facut f bine ca nu am mai stat cu el asa, oricum mi-au schimbat tastatura. L-au deschis si l-au curatat bine, tu nu ai cum sa faci asta singura.
Singur
Si cam cat a costat?
Ca ma pot duce la eMAG, dar nu stiu care e pretul (aprox)
Hey...:-*, poate iti este de folos. http://laptopnews.ro/cum-sa-cureti-laptop-ul.html
Daca aveai si zahar sau miere in ceai e clar ce e lipicios pe ele chestia e ca se usuca si se pot lipi de tot si nu le mai poti folosi. la laptop e mai complicat sa le cureti tu singur, ca a intrat lichid sub taste si trebuie desfacut, asa ca mergi la un centru specializat sa ti-l curete
Ca sa scoti fiecare tasta in parte ai nevoie de ceva subtire. baga in partea de jos a tastei o surubelnita dreapta si ridici tasta FOARTE FOARTE usor. cureti zona cu putin spirt pus pe un betisor de urechi ( dar sa fie doar umezit, nu sa curga din el) iar apoi fixezi butonul inapoi prin apasare
Scuze, "singur"
Pai eu aveam Dell si tastatura a costat vreo 300 de lei si inca vreo 100 curatatul. Cam asa.
Aha. (probabil la HP e putin mai ieftin ) ok. mersi ma duc azi
Salut!
Poti incerca cu spray WD-40, sau, daca crezi ca te descurci, poti da tastatura jos (Atentie! nu ma refer la fiecare buton in parte, ci la tastatura ca un intreg!), o speli si o usuci .
P.S. daca dai cu wd-40, iti va mirosi tastatura a spray de musca o vreme...
Spor!