Se pare că unul dintre "fanii" înfocați ai serialelor turcesti, pe care l-a ros invidia, ți-a raportat pagina.
Nu cred că vei putea rezolva ceva, chiar dacă contești, dar poți încerca, la urma urmei, nu (mai) ai nimic de pierdut. Ei îți vor trimite răspuns, verifică-ți zilnic, inboxul de asistență.
Cam pe foarte multi rod invitia mai ales la 30.000 likeuri pe care le are.O crestere de 500% de pe 6 august...mai rar
Fiecare cu pasiunea lui.
Esti dus "draga"
nu poti sa iti faci o pagina tip Netflix pe Facebook pentru ca nu poti sa faci trafic continuu, si la greu, pentru ca FB NU e un site care sa ofere stream-uri
deci, nu e din copyright, atunci e din prea mult trafic
data viitoare pune episoadele pe alte site-uri care accepta trafic, si daca ti le taie, punele pe altele samd, am vazut solutia asta la diverse site-uri de "filme online subtitrate"
sau fa-ti o pagina separata, nu la FB
Se intampla cand deranjezi pe cineva si iti da report, atunci cei de la Facebook vor verifica (pagina) reportata, sa vada cum se incadreaza in "regulile lor". Sunt mai multe motive pentru care ti le inchide, fie ca nu faci nimic gresit, si pentru aceleasi motive nu inchide paginile celor care chiar incalca legea.
Am patit ceva urat care nu vreau sa zic, si m-am enervat tare pe o persoana care chiar era fake am contactat Facebook timp de un an (zi de zi) si profilu aleia inca era acolo, nu folosea identitatea mea. Dar motivu pentru care Facebook a crezut ca era in regula pentru ca avea vreo 4 profiluri fake ca ea cu care se juca de a "viata reala" pe Facebook, posta poze avea prieteni interactiona etc. Sau mai exact "nu ai completat cu detaliile" iar Facebook a considerat ca fara acele detalii, incalci legea lor. Se intampla un profil necompletat va sta ani fara probleme, cand cineva da report il va inchide. Si daca are profilul completat, ii cere doar numarul de telefon si apoi nu va mai avea nici un fel de problema, desi e fake. Daca pune nr de telefon, nu il mai cere. Am experienta cu astea. Si alte siteuri fac al fel, asa considera ei ca esti in regula.
Acum depinde si de continutul postat, cand esti un nimeni care posteaza ceva cam neregula, atunci e oprita, cand ai multi fani interactionezi si etc, nu te ia in seama oricat p0rn si violenta ai posta.
Deci ca intotdeauna, cand vrei sa faci un lucru, "munca ta" depinde de "publicul" care il ai. Orice faci tu, corect sau gresit, daca continui sau te opresti, este alegerea lor.
Doar nu te asteptai sa iti dea msj privat sa iti scrie ceva urat nu? Asa rezolva haterii. Nu ai suport, te darama.
Nu e vorba de drepturi de autor pentru ca am primit acele notificari la alte seriale pe alte pagini si stiu ce seriale au si ce nu au. Ce am postat, a fost in masa si in spam...
A... pai poate de aia
Mi s-a mai inchis o pagina da aia de tot nici nu puteam sa o mai gasesc pe asta pot sa o accesez doar eu
si administratorii. deci o vad.dar cand postez nimeni nu vede