| Nony96 a întrebat:

Am o problema grava, am scăpat suc pe laptop iar acuma mi sa închis deodată și când încerc sa îl aprind sta 3 sec și se închide, ce credeți ar trebui sa îl duc la un service? Dar cât mar costa? Va rog ajutațima!

2 răspunsuri:
| AdrenalinTm a răspuns:

Ma incearca sa nul mai aprinzi trebuie sal deschizi sa-l stergi si daca tot deschizi sai inlocuiesti si pasta termo-conductoare sa mai scoti praful DAR CA SA MAI FACI ASTEA nul mai aprinde daca nu te pricepi dul la un service

| valentin75 a răspuns:

Salut! Trebuia sa nu-l aprinzi cateva zile. La cat timp l-ai aprins dupa ce a cazut sucul? Nu cred ca a avut timp sa se usuce! Nu stii pe unde a ajuns sucul...prin el. De recomanda este sa-l desfaci, sa-l cureti. Vezi daca merge sistemul de racire pentru procesor. Daca nu stii sa-l desfaci poti vorbi cu cineva care stie. La service vei plati destul de mult, depinde de firma. Te pota costa si peste 150 lei numai pentru curatat si desfacut! Cel mai bine vorbesti si il faci la tine! Are garantie, nu are garantie. Daca are garantie si-l desfaci o pierzi, daca a cazut suc pe el nu mai primesti garantie. Sunt multe chestii. Bafta!