Memorira ram are 1333 pentru inteligentii incapabil sa observe asta. ddr=double date rate=2*666=1332~=1333mhz
Si pe sistemul ala nu are ce sa caute xp. Pai in sensul asta, de ce nu are pune si windows 95...
Ma rog, incearca sa instalezi windows 7 x64 pentru inceput. Si vezi daca problema persista.
Ma rog! M-am decis. Maine il dau la repartie. Am incercat windows 7. Problema aceeasi si pe 32 si pe 64 de biti. Iti dau tie funda pentru ca tu esti cel mai inteligent.
"Memorira ram are 1333 pentru inteligentii incapabil sa observe asta. ddr=double date rate=2*666=1332~=1333mhz"
Hmm... încearcă să schimbi placa RAM, sau schimbă placa de bază sau ai putea reinstala windows-ul, sau să îți pui al windows, înțelegi tu
Placa Ram? Placa de baza? Alt Windows? Ram si baza nu pot schimba ca e in garantie. O sa-l dau in la reparat pe baza garantiei sa vada ce pot sa faca aia. Alt windows : Pana acum am incercat : Windows 7. Windows 7 Ultimate x64 si x32. Windows 8.1 x32 si x64.
Schimba Windowsul!
REasmbleaza PC! ( poti sa il si cureti )
Schimba Memoria RAM : 666- cam putin pentru ce ai tu acolo...
Recomandare : DDR3 - 1600 MHz - 4-6 GB sunt de ajuns.
Fa ce ti-am spus si nu o sa ai probleme.
Am 8 gb ram frate. Da vad ca nu prea stii sa citesti Specurile.
Ai putea sa schimbi windows in unul mai vechi cum ar fi xp sp3 sau windows 7 ultimate
Xp -> Iti bati joc de mine.
Windows 7. Nu ma reintorc la el ca nu am 60 fps pe ultra pe BF4.