Pe Youtube? Mie acolo mi se intampla. mai ales cand ascult muzica si o tin in fundal. Ma duc sa o schimb si am lag. Nu stiu de ce. Daca vorbesti in general nu doar pe Youtube. Verifica pe task manager daca consuma ceva mult ram sau ceva.
Asta a fost primul lucru pe care l.am facut si nu era nimic care sa consume mult. Asta mi.se intampla de cand am dat update la windows
Si eu am patit acelasi lucru acum ceva timp. Din cate stiu mi-am curatat fiecare componenta de praf si de atunci nu mi s-a mai intamplat sa se blocheze. Tin sa mentionez ca si pc-ul meu este unul bun. Nu stiu sigur daca de la curatare am rezolvat problema sau pur si simplu s-a rezolvat de la sine dar cred ca e de la praful pe care il avea.
I7 8700k
Rtx 2070
16gb ram
Ssd 256 plus hdd 2tb
A fost recent curatat de praf si face asa dupa ce am actualizat windows
Bai,ori ai un virus ori o aplicatie care consuma o gramada de resurse, ori prea putina memorie ram (recomand cel putin 8gb).
Poti vedea toate astea in task manager.
Nu, nu am virusi, nici o aplicatie care consuma mult si da am 8gb ram. Am mentionat ca face asa din cand in cand si atunci cand se intampla nu vad nimic in task manager
Vezi ca s-a mai intamplat sa fie update uri de windows cu probleme. Care it scade din performanta. Dezinstaleaza update ul care l ai instalat acum ultima data si vezi daca face vreo diferenta. Scrie data langa update uri daca nu ma insel. Cauta pe net cum se face
Am incercat, nu merge, poate fi de la altceva? am observat ca scad si fps urile in jocuri de cate ori se intampla