Dupa simptoma descrisa, pare sa fie hard disk-ul de vina, care are parti cu defecte de suprafata ("Bad"-uri).
Incearca sa testezi suprafata fizica a hard disk-ului sau instaleaza pe un alt hard disk.
Salut! Pot fi mai multe probobleme, cel mai probabil e hardul defect, dar pot fi si conflicte sau probabil dev de pe care bootezi este defect, daca bootezi de pe cd dvd rom poate fi chiar el devina
Salut, nu am reusit nimic. Am facut upgrade la BIOS, am schimbat dvd-r ul dar degeaba, am schimbat hdd-ul si tot degeaba, am scos procesorul l-am curatat am pus pasta termo, tot asa face, da sa se instaleze windows-ul si ramane blocat la un momentdat... Chiar nu stiu ce sa ii mai fac, mi-a dat dureri de cap Cred ca o sa il arunc. Nu stiu de ce dar cred ca are placa probleme...
Daca ne-ai da si niste detalii despre sistem, ar ajuta. E posibil sa ai probleme la hard disc, in principiu, sau sa fie kitul de vina.
Placa de baza Asus p5k deluxe, 4 gb rami, hdd 500, sata 3, procesor i5
Wow, aia e cam piesa de muzeu de-acum. Uita-te pe placa dupa condensatori umflati, ruleaza un memtest (https://www.memtest86.com/). A, da, si booteaza de pe un stick USB. Am vazut de multe ori problema ca a ta avand CD-ul probleme.
Nu e nici unul umflat.
Baga un memtest atunci. Fa update de BIOS la ultima versiune disponibila, daca nu il ai deja.
Cum a mai zis si altcineva, da-ne si noua into despre pc.
Daca e USB stick, vezi sa nu il misti din greseala si sa se deconecteze, ca asa se intampla. Daca e de pe dvd, atunci vitezele scazute sunt normale.