| Costyn330 a întrebat:

Salut, am o problema la pc, nu pot instala nici un fel de windows, la cele mai multe ajung la stagiul "Se pregatesc fisierele pentru instalare" si se opreste la 3 sau 0 la suta, ma poate ajuta cineva va rog? Dau funda happy

12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dupa simptoma descrisa, pare sa fie hard disk-ul de vina, care are parti cu defecte de suprafata ("Bad"-uri).
Incearca sa testezi suprafata fizica a hard disk-ului sau instaleaza pe un alt hard disk.

| viavo a răspuns:

Salut! Pot fi mai multe probobleme, cel mai probabil e hardul defect, dar pot fi si conflicte sau probabil dev de pe care bootezi este defect, daca bootezi de pe cd dvd rom poate fi chiar el devina

| Costyn330 explică (pentru viavo):

Salut, dvd bootez, am schimbat inca 2 am zis ca poate de la el o fii, si tot la fel.

| viavo a răspuns:

Salut! Ai reusit?

| Costyn330 explică (pentru viavo):

Salut, nu am reusit nimic. Am facut upgrade la BIOS, am schimbat dvd-r ul dar degeaba, am schimbat hdd-ul si tot degeaba, am scos procesorul l-am curatat am pus pasta termo, tot asa face, da sa se instaleze windows-ul si ramane blocat la un momentdat... Chiar nu stiu ce sa ii mai fac, mi-a dat dureri de caphappy Cred ca o sa il arunc. Nu stiu de ce dar cred ca are placa probleme...

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca ne-ai da si niste detalii despre sistem, ar ajuta. E posibil sa ai probleme la hard disc, in principiu, sau sa fie kitul de vina.

| Costyn330 explică (pentru GabiDumitrescu):

Placa de baza Asus p5k deluxe, 4 gb rami, hdd 500, sata 3, procesor i5

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Costyn330):

Wow, aia e cam piesa de muzeu de-acum. Uita-te pe placa dupa condensatori umflati, ruleaza un memtest (https://www.memtest86.com/). A, da, si booteaza de pe un stick USB. Am vazut de multe ori problema ca a ta avand CD-ul probleme.

| Costyn330 explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu e nici unul umflat.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Costyn330):

Baga un memtest atunci. Fa update de BIOS la ultima versiune disponibila, daca nu il ai deja.

| DoctorWh0 a răspuns:

Cum a mai zis si altcineva, da-ne si noua into despre pc.
Daca e USB stick, vezi sa nu il misti din greseala si sa se deconecteze, ca asa se intampla. Daca e de pe dvd, atunci vitezele scazute sunt normale.

| Costyn330 explică (pentru DoctorWh0):

Pe cd il boot-ez. am dat mai sus