| Edm024 a întrebat:

Salut, am o problema la un laptop Lenovo Legion Y520, varianta cu GTX 1060 3gb. Acum cateva zile cand jucam Fortnite aveam in jur de 120+ fps-uri, full hd, view-distance epic. Dupa ce am luat o pauza si am intrat inapoi, performanta era groaznica, 50-60 fps-uri. Pot sa spun ca am incercat tot, dar poate mi-a scapat ceva. Deci am modificat din Nvidia control panel, am selectat procesorul grafic de la placa, am setat tot pe performanta maxima, am reinstalat driverele folosind DDU, am reinstalat si Windows-ul, nu e activ niciun battery boost sau alte chestii gen V-sync, temperatura e normala, laptop-ul a fost conectat la incarcator, am dezactivat si procesorul grafic integrat, un I5 7300hq. Problema e de vreo 4 zile, pana atunci nu am avut nicio problema in niciun joc, Assassin's Creed Origins si Odyssey, Fifa si altele... Ce as mai putea sa fac? Multumesc

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Sigur nu s-a facut update la variante de windows? Ai incercat drivere video mai vechi, sa le iei pe rand, cu clean instalation? Simti/vezi ca iti consuma mai mult din resurse, gen procesor, ram, placa video?

| Edm024 explică (pentru CM7YRE):

Singurul lucru ce nu am incercat era sa instalez o versiune mai veche laughing Presupun ca au lansat o versiune neoptimizata sau ceva de genul... Am instalat o versiune mai veche si acum merge tot ca inainte, multumesc mult!

| CM7YRE a răspuns (pentru Edm024):

Cu placere. Am vazut ceva de genul la Assasin's Creed si ma gandeam ca poate fi o varianta.

2 răspunsuri: