| CuTup3u a întrebat:

Am o problema pe care sunt convins ca toti o au, cand stau pe internet si diverse pagini imi merge foarte greu pc-ul, intregu monitor e plin de reclame si cand vreau sa dau click pe ce ma intereseaza imi apar alte ferestre cu reclame, cum sa fac sa scap de aceste reclame enervante?

12 răspunsuri:
| Cosminovici18 a răspuns:

Daca ai Chrome instaleaza aplicatia AdBlock: https://chrome.google.com/......kkbiglidom
Dar daca ai Mozilla Adblock de aici -> https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/adblock-plus/

| CuTup3u explică (pentru Cosminovici18):

Nu merge link-ul, incearca sa imi zici unde il pot gasi, sau sa mai incerci sa dai odata link-ul

| umbra09 a răspuns:

Nu ai cum deoarece cine a facut saitul fie nu plateste dupa el si o firma gratuita il tine gratis cu scopul de a posta reclamele pe siteurile care le tin
Un site mareprecum TPU, Gameforge nu vei gasi prea multe reclame deoarece platesc dupa el si nu sunt nevoiti sa suporte reclame doar daca vor ei sa faca reclama la ceva big grin
Bafta

| rhino50 a răspuns (pentru umbra09):

Se poate dezactiva nu vb prostii fa ce a zis #Skittles18 si ai sa vezi ca nu mai apare nici o reclama

| umbra09 a răspuns (pentru rhino50):

Eu nu cred deoarece unele reclame sunt integrate in site si nu le poti scoate cu un program care le blocheaza
Nu le poti bloca pe toate asta-i sigur tongue

| Cosminovici18 a răspuns (pentru umbra09):

Le blocheaza ca sa nu te deranjeze nu le face sa dispara de pe sitewinking

| umbra09 a răspuns (pentru Cosminovici18):

Buna aplicatie happy
Am testato si functioneaza nu credeam pana nu vedeam pentru ca recamele mau inmpiedicat sa imi deschid un site deoarece era 80% reclame pentru ca urma sa il postez la o firma gratuita si nu am gasit nici o solutie sa le inlatur si de acea am ramas la concluzia ca nu pot fi inlaturata in fine asta era acum ceva timp nu erau asemenea aplicatii chromul dabea incepea sa faca aplicatii pe vremea acea
Mersi ca miai aratat acel program

| rhino50 a răspuns (pentru umbra09):

Vorbesti mult, prost si fara sa gandesti sigur nu vr sa devii politician?laughing)

| umbra09 a răspuns (pentru rhino50):

A trecut mult timp de cand am incetat cu pasiunea pentru calculator si s-au schimbat multe lucruri de atunci si iarasi am uitat multe lucruri...

| 16Gabriela a răspuns:

Si pe mine ma enerveaza dar nu ai ce sa faci, atata timp cat site-ul accepta reclamele, o sa fie mereu.

| AssaSinNKidD a răspuns:

Nu ai cum...Toti avem aceasta problema. sad.