| lucian69 a întrebat:

Am o tableta de cateva luni si acum se misca foarte greu. Ce sa-i fac? I-am dat reset ar trebui softata sau ceva?

Răspuns Câştigător
| AndryGeorgy31 a răspuns:

Se poate misca greu din cauza prea multor aplicatii si jocuri, care pot aduce si virusi daca nu ai instalat un anti-virus pe tableta, sau poti sa fi primit virusi si de pe internet.Dar daca se misca greu, cel mai probabil e de la virusi, pe care tableta ii primeste(sa zic asa) de pe diferite siteuri.Singura solutie este formatarea.winking
Acum depinde si ce tableta ai si ce procesor ai, cat are Androidul...

| lucian69 explică (pentru AndryGeorgy31):

Salut @AndreyGeorgy31, tableta mea se numeste I-INN kirk3-A, androidul are la versiune 4.1.1 Ce sa-i fac? Sa o softez sau ce ar trebui? Daca imi spui corect iti dau funda!winking

4 răspunsuri:

Este posibil sa fie și de la Android mai ales ca este o versiune mai veche.
Formatarea consta în dispariția tuturor lucrurilor de pe tableta(aplicații, poze, muzica etc.).
O faci tu desigur de undeva de la setari(nu știu sigur de unde mai exact, depinde de setările tabletei).
știu ca pe unele tablete/telefoane scrie ceva de genul restabilire setari fabrica
Deci aduce tableta la fel cum era în fabrica.
Este posibil sa fie și din cauza aplicatiilor(dacă sunt prea multe sau dacă au viruși.)
dar cu un anti-virus(eu am pe tableta "Tablet AntiVirus Security", de la AVG Mobile)

| lucian69 explică (pentru AndryGeorgy31):

Multumesc man, dar vezi tu intrebarea asta e demult... si am reusit sa o fac mrs oricumwinking

Da stiu.
cum ai facut-o?
adica ce a avut?