Sunt tot felul de escroci, si pe mine m-au sunat de cateva ori pe WhatsApp escroci de astia cu numere "exotice" si la profil au poze cu papusele de alea tunate si photoshopate
Buna.Cam multe lucruri dubioase ti se intampla. :)) Apesi block si gata, nu le da apa la moara unor asemenea personaje care traiesc numai din fraud schemes.Cauta pe net exemple si te vei lamuri.
https://www.bitdefender.com/blog/hotforsecurity/whatsapp-scams/
Daca era străin, stai liniștit, mai rătăcește cate un rus sau indian din "greșeală"
Mergi la setări/confidentialitate/apeluri/ opriti sunetul pentru apelantii necunoscuti
Eu am primit două apeluri din Lesotho. Am vazut dimineata dupa ce am deschis telefonul.
Interesant
Testeaza "bajetii" scamuri cu ChatGPT, sunt o gramada de joburi pe freelancer.com cu "Integreaza bot-ul nostru cu Whatsapp...", se pare ca ai fost bagat intr-un program "beta" de testare, nu te teme, daca au vazut ca ai raspuns si n-ai dat block direct, or sa te mai caute.
Banuiesc ca in legatura cu grupul.
Sa iti zica, sa te cheme in grupul pe care urma sa-l faca
Dacă e un număr dubios nu răspunde și nici să nu trimiți mesaje acelei persoane și ieși din grup dacă n-ai făcut-o până acum.