Cu Corel Presentations template din Corel WordPerfect Office. Cu PDF24 Creator se pot transforma in pdf. Trebuie insa sa ai Corel WordPerfect Office care costa circa 200 dolari.
Pai cu 200 de dolari își printeaza piesele și le vede mai bine?
Stii cum se numesc cei ce citesc si nu inteleg ce citesc? Oricum nu ti-am raspuns tie.
Știi cum se numește un ins care nu apreciază ca cineva i-a răspuns la întrebare? Nu ca asa este romanul. Îți zic eu ca dacă ai știi ce haina port ar fi altfel
Se pare ca nu prea intelegi sau intelegi mai greu. Mie nu mi-ai raspuns. Eu nu ti-am pus nici o intrebare. Te-ai bagat ca musca in... Cat despre haina ce o porti, chiar nu ma intereseaza! Am vazut prosti cu grade mai mari decat ale tale (daca le ai!). Asta ca te lauzi cu eventuala uniforma dovedeste cat de "inteligent" esti. Si eu am purtat uniforma si nu ma laud in raspunsuri. Spun asta doar cand raspunsurile au legatura cu armata. Tu, probabil, esti la MAI si simti nevoia sa scoti asta in evidenta. Sa stii ca nu ma sperii! Eu explicam mai sus cu ce se poate deschide un fisier si apoi cu ce-l poate converti intr-un format mai accesibil. Nu inteleg ce treaba ai avut ca raspunsul meu! Ai dat un raspuns si gata. Cel de mai sus alege pe cel mai bun. Nu este nevoie sa-mi raspunzi mie mai ales ca din raspuns te-ai dat de gol ca n-ai priceput nimic!
Apoi m-am uitat pe contul tau! Pustiulica! Nu-mi da mie lectii! Am atatea vacante si concedii cati ani de viata ai tu si cu colega ta de banca
Incearca cu ceva de aici:
http://listoffreeware.com/free-prt-viewer-software-windows
Mirela2904 întreabă:
ditzuu întreabă: