Întrebare recomandată | Broadband a întrebat:

..am primit o reclamatie pe contul de youtube de la fullscreen inc pentru o melodie ca imi va bloca contul daca mai postez.v-ati confruntat cu asa ceva? sau doar eu..sunt o gramada pe youtube ce posteaza fara dreptul autorului si nu au patit nimic si pe mine pentru o melodie imi da reclamatie. poate sa-mi dea si amenda? happy funda

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt destui care s-au confruntat cu asta, le-a fost stearsa melodia, le-a fost suspendat contul sau chiar sters, etc.
Firma respectiva nu-ti poate da amenda, cel mult te poate reclama ori sa te dea in judecata si sa ceara despagubiri. Nu o s-o faca acum dar daca mai continui s-ar putea s-o faca.

38 răspunsuri:
| emin3nt a răspuns:

Uite ce patesc eu pe Youtube, cu reclamatiile : ...are-video/

| Cenarx a răspuns:

Frate nu o mai pune si gata si mie mi s-a intamplat... in anumite tari nu este permisa anumte genuri de muzicai ar lumea care o asculta se poate razvlati cel mai bine e sa setezi ca acea muzica sa nu poata fi permisa in anumite tariwinking

| zM3di3valKill3R a răspuns:

Pai ai incalcat drepturile de autor, nu trebuia sa mai postezi in continuare dupa ce ai primit acel mesaj

| FigooBwaaFraieriii a răspuns:

Este ACTA nu-i asa thinking

| darrio2007 a răspuns (pentru FigooBwaaFraieriii):

Nu.Nu s-a adoptat.In schimb este legea nr 8 a dreptului de autor adoptata in martie 1996.

| Bogdean a răspuns (pentru FigooBwaaFraieriii):

Nu e nici o ACTA

| eaglewatch01 a răspuns (pentru FigooBwaaFraieriii):

ACTA nu a fost aprobata dar se pune in practica.