Pentru dezinstalarea unui program antivirus există mai multe posibilităţi:
1.Start/All Programs/programul antivirus şi Uninstall (dacă are această opţiune).
2.Start/Control Panel/Add or remove Programs/programul antivirus şi dai Remove.
3.Cauţi pe site-ul oficial programul lui de dezinstalare, de obicei se numeşte Removal Tool şi îl foloseşti.
4.Foloseşti un program de dezinstalare, gen Revo uninstaller.
5. Dacă nu-ţi reuşeşte cu nici una din cele 4 variante, mai ales dacă n-ai găsit programul oficial de dezinstalare, descarcă şi instalează un program numit Unlocker, acesta reuşeşte să dezinstaleze şi programele mai „recalcitrante". Succes şi numai bine!
Hmm. Cred ca daca instalezi CCleaner te va ajuta sa dezinstalezi fortat programul. daca nu apare in nici o lista acolo. pur si simplu te duci si-l stergi de unde este instalat. Dupa care tot CCleaner te va ajuta sa elimini registrii care erau folositi de Antivirusul respectiv.
Trebuie sa-l dezinstalezi cu acest tol, vezi aici am gasit acest articol http://www.panalu.net/2011/06/eliminarea-completa-programele.html cu care elimin complet antivirusul.
Ioandelasal are dreptate Dar eu ti-as sugera sa folosesti AVG e cel mai bun antivirus ia putin mai multe resurse dar e cel mai bun + ca avast nu detecteaza toti virusi iti sugerez avg`ul el detecteaza toti virusi