Ori e windows-ul stricat, virusi, etc, fisiere lipsa, ori ai o incompatibilitate intre componente! ai adaugat recent memorie ram sau ceva componenta noua? cand ai instalat ultima data windows-ul si ce antivirus folosesti?
Windowsul acum 2 ore l-am instalat, si fisere lipsa nu stiu ce ar putea lipsi, memorie ram.l-am dus la un om care trebuia sa faca PC-ul si el a zis ca de la RAm facea asa(se intepa isi dadea rr) si vad ca fara ramul ala tot asa face.Nu am adaugat nici o componenta noua.
Opreste-l, scoate placa video, o pui la loc in slotul ei, inverseaza sloturile memoriilor ram, sau daca e doar una, pune-o in alt slot, schimba tastatura si mouse-ul, imprumuta de la un vecin si apoi vezi daca mai face asa! daca acum ai pus windows-ul sigur e de la una din componente! vezi temperaturile pe procesor, placa video, placa de baza cu programul everest sau altele, mai sunt, gasesti printr-o simpla cautare pe google! asteptam sa vedem ce ai reusit pana la urma! bafta!
Hmm nu cred ca are vreo legatura CD-ROM-ul..calculatorul e mediu ca performante..nu cred ca ar trebui sa ai probleme de genul asta...singura cauza care imi trece prin minte e ca ai virusi s-au nu ai spatiu in "C" sau hardul unde ai instalat windows-ul. Reinstaleaza-ti windowsul si o formatare a Pc-ul complet nu ar strika poti sa-ti iei din el doar strictul necesar pe un Stik. Succes
Acum 2 ore am reinstalat windowsul si am formatat amandoua partitii.
Si chipsetul ala..sau cum se numeste care scrie MSi pe el ce temp trebuie sa aiba?
Cat mai mica sub 70 preferabil. Cat are al tau?
Partitia C?
Aa chipsetul, unde vad ce temperatura are?